Als gezin op lange reis met de camper, hoe dan? (interview)

Als gezin op lange reis met de camper, hoe dan? (interview)

Als je jonge kinderen hebt, is het fantastisch om samen als gezin te reizen met de camper. Helaas zijn er altijd wel beren op de weg te zien. Gaan de kinderen hun vriendjes niet missen? Het is jammer voor opa en oma. Wat als er onderweg een ongeluk gebeurt? En als klap op de vuurpijl: het kan niet vanwege de leerplicht! Dit gezin (en wij ook) zullen je één ding vertellen: gewoon gaan! Als gezin op lange reis met de camper is absoluut mogelijk. Bekijk het inspirerende interview op ons Youtube kanaal of scroll door naar hieronder. Enjoy!

Interview: hoe doe je dat, als gezin op lange reis met de camper?

In het interview nemen we je mee naar kindvriendelijke camperplekken. Wat betekent dat nu, lang op reis met kids? En hoe gaat dat met school? We praten over klussen aan de camper en wat je kunt doen om zelfvoorzienend te zijn. Ook items zoals voorbereiding, veiligheid en het bekostigen van de reis komen aan bod. De laatste woorden staan in het teken van tips voor andere gezinnen die graag een camperreis willen maken. Veel kijkplezier!

Interview : als gezin op lange reis met de camper. Hoe gaat dat en wat moet je regelen?

Onze ontmoeting met Ben, Cindy en de kids

Na 2 maanden reizen hebben onze kids (en wij ook) behoefte aan gezelschap. En waar vind je andere reizende gezinnen? Op de Travelicious Facebookgroep natuurlijk! Ik stuur een privé berichtje naar Ben en Cindy. En nog geen 2 weken later, ontmoeten we elkaar op een prachtige wijnboerderij in het Noord Portugese Tabuaço. De kinderen zijn van dezelfde leeftijd (2 en 6). Ze zijn meteen dol op elkaar. En de directe klik tussen ons levert lachwekkende gesprekken op in het zonnetje, die overgaan tot spirituele talk ’s avonds laat bij het kampvuur. Na 2 weken samen reizen nemen we afscheid.. helaas!! Hopelijk zien we elkaar in Italië 😉


Camperplek: een prachtige wijnboerderij in het Noord Portugese Tabuaço.

De moeite waard: meer reisfoto’s van dit gezin op hun instagram “way2Serendipity”

Heb je vragen naar aanleiding van het interview? Stel ze hieronder in de reacties. Wil je wat kwijt, klets gezellig mee! Lijkt het je daarnaast ook leuk om jouw camperverhaal te delen? Heel graag! Stuur ons een mailtje op: camper.family @ hotmail.com

RelatedPost

Deel dit artikel:

2 thoughts on “Als gezin op lange reis met de camper, hoe dan? (interview)

  1. Wat leuk om deze familie,die ik al vanaf het begin van hun reis volg, ook een keer “echt” mee te maken. Het is wat ze ook zeggen, de reis van hun leven. Zoveel mooie plekken, zoveel plezier met de kinderen, maar vooral, zoveel mooie foto’s, waardoor ik mee kan genieten van hun reis. Ze hebben vooral de feeling om echt te camperen. Ik geniet altijd van de mooie plekjes die ze steeds weer opnieuw vinden. Wat ze doen met de kinderen ook. Je ziet steeds weer opnieuw dat ook zij genieten. Ik vind het geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *