Over ons: het gezin achter Camper Family

Hallo reiziger (to be)! Wij zijn Lori (30) en Robert (32) en reizen voor onbepaalde tijd door Europa met onze kleine verwonderaars; een fantasierijke dochter (5), onderzoekende zoon (2) en snurkende hond op haar oude dag. Een camper vol gezelligheid 🙂

Ons camper verhaal

Wij zijn altijd erg benieuwd waarom een camperreis jou aanspreekt. We zullen hier eerst over ons vertellen en dan horen we graag jouw verhaal! Geniet van Camper Family en neem er een lekker bakkie koffie bij 😁

Het hectisch leven in Nederland haalde ons in

Robert werkte als fulltime ict-er en later zelfstandig aannemer. Lori als Huidtherapeute, met een stukje marketing en mangement. Samen met onze twee kinderen vlogen we van opvang naar school, naar werk. Reistijden in de files. Het weekend bestond meer uit verplichtingen dan tijd om even tot onszelf te komen. De snelheid en hectiek in Nederland haalde ons in. Wij waren op zoek naar een manier om meer te genieten. Iets met vrijheid, avontuur en tijd voor elkaar. Je hoort zovaak achteraf het verdrietige: had ik maar.. 

Camper vrijheid!

We vonden ons “ding” en dachten waarom niet?! We gaan reizen met een camper. Als onervaren reizigers, begint ons avontuur met de verkoop van het huis. We moeten de reis toch ergens van betalen 😉. Daarnaast kiezen we ervoor om onze baan op te zeggen. We willen volledig “open staan” voor wat komt. De voorbereidingen van de camperreis, duren zo’n 6 maanden. Ook al willen we zo min mogelijk plannen, er moeten genoeg dingen geregeld worden. Denk maar aan de ideale camper uitzoeken. Maar goed, als je denkt in mogelijkheden, creeër je je eigen vrijheid! Al hoeft het natuurlijk niet zo rigoreus. Een camper voor je vakantie en weekendjes weg tussendoor, geeft net zo veel vrijheid. Of je nu jong bent, iets ouder, met een gezin of lekker met z’n tweetjes. Het is zo fijn om met je eigen plekje op pad te gaan, naar iets waar je op dat moment zin in hebt.

Op avontuur

Vanuit ons knusse huis op wielen, gaan we groot en klein avontuur tegemoet. Echte rijkdom, is met aandacht voor elkaar, het huidige moment beleven. En ja, daar hoort een stevige peptalk ook af en toe bij. Het eerste stuk van onze reis kunnen we betalen van de overwaarde van ons huis. En daarna? Tja, dat is het volgende avontuur 😉

Camper Family; wees welkom

Op Camper Family bundelen we met veel plezier allerlei persoonlijke camper reisverhalen, tips en ervaringen, zodat beginnende en ervaren camperaars alles gemakkelijk op 1 plek kunnen vinden. En daarbij laten we ons natuurlijk óók graag inspireren door jouw verhalen en camper foefjes.

Zo. Genoeg gekletst over ons. Was je koffie lekker? Dan nemen wij nu een bakkie om naar jou te luisteren. Vertel eens, lees je gewoon lekker mee, heb je camperplannen of ben je al onderweg? En wat hoop je hier te lezen? Schrijf het gezellig in een reactie hieronder. Wij – en de andere camperaars – kijken uit naar je verhaal!

Op de hoogte blijven?

Voeg je bij de andere camperaars en ontvang een inspirerende mix van nieuwe campertips, de must reads en relevante acties in je inbox!

* Max. 1x p.m. Wij geven om jouw privacy en verkopen je e-mail niet aan derden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *