Samenwerken met Camper Family


Leuk dat je geïnteresseerd bent in samenwerken met Camper Family! We kijken naar je uit en zijn nieuwsgierig naar je ideeën. Stuur ons een mailtje op info@camperfamily.nl en je hoort snel van ons terug.

Wat is er mogelijk?

Wil je graag een camper(product) onder de aandacht brengen? Heb je bepaalde camperreizen en accommodaties die een must zijn? Of wil je leuke boeken, websites, films of apps uitlichten die passen bij onze camper doelgroep? Laat het ons weten! Samenwerken met Camper Family kan ook met advertorials, affiliate marketing of een advertentie. Heb je andere ideeën? Kom maar op, dan laten we ze samensmelten met die van ons.

Wil jij óns inspireren? Graag! Digitale persberichten die passen bij onze doelgroep zijn ook welkom op bovenstaand e-mailadres.

Doelgroep & doel Camper Family

Doelgroep | Camper Family richt zich op de beginnende en ervaren camperaars; stelletjes samen, gezinnen met kinderen en soloreizigers, die houden van een eigen “thuisplekje” tijdens het reizen én de vrijheid om te gaan en staan naar hun vibe op dat moment.

Doel | Ons doel is om persoonlijke camperreis verhalen, tips en ervaringen te bundelen, zodat camperaars alle handige camperinfo en heerlijk reisinspiratie gemakkelijk op 1 plek kunnen vinden en delen.

Social Media

Inhuren als tekstschrijver

Spreekt onze schrijfstijl je aan? En ben je op zoek naar een tekstschrijver voor websites en/of brochures m.b.t. reizen of het gezinsleven? (Zie daarvoor ook onze andere website, een persoonlijke groene mamablog “Mama’s Jungle“) Dat is ook mogelijk. Stuur een mailtje naar info@camperfamily.nl en laat ons weten wat je graag wilt.

CamperFamily staat ingeschreven bij de KVK: 70165181

Deel dit artikel: