Als soloreiziger met de camper weg? Zij doet het! (Interview)

Als soloreiziger met de camper weg? Zij doet het! (Interview)

Is alleen op reis spannend? Ja, natuurlijk! Maar wat went het snel en is het gaaf. Ik kijk in de sprankelende ogen van Wilma, terwijl ze lachend roept: “Je gaat alleen, maar je bent nooit alleen!”. Het gevoel van vrijheid is enorm, als soloreiziger met de camper. Ik vind het razend stoer en wil alles weten over het alleen reizen. Bekijk direct het interview op ons Youtube kanaal of natuurlijk hieronder.

Interview: als soloreiziger met de camper

Tijdens het interview vertelt Wilma over haar motivatie om alleen op reis te gaan. Ze krijgt gelijk op dag 1 al haar vuurdoop. Je hoort hoe het is om alles in je eentje te doen. En hoe simpel oplossingen soms zijn. Ik vraag onder andere welke staanplaatsen je nou uitkiest als soloreiziger met de camper. En we grappen hoe weinig we eigenlijk nodig hebben op reis 😉 Bekijk het stoere leven van deze soloreiziger!

Alleen op reis, natuurlijk kan dat!

Onze ontmoeting met Wilma

Onderweg naar het Portugese zuiden, treffen we een fantastisch kindvriendelijk ondiep meer. Ik ren met mijn dochter over het strand, terwijl we de ooievaarssporen volgen. Ineens slaat ze abrupt linksaf en ik hoor nog net: “Kijk mam! Schattige hondjes”. Hijgend kom ik aan bij een kleurrijke camper en word begroet door een vrolijke Wilma. Ik ontmoet haar Ierse camperbuurman en ontdek al snel dat ze dus gewoon alleen reist. We raken in een leuk gesprek en ik mag haar interviewen. Wilma, tof je ontmoet te hebben!

Bekijk ook het interview: “Lekker met z’n tweetjes op reis tijdens je pensioen!”

Ben jij wel eens in je eentje op reis gegaan en hoe ging dat bij jou? Of zit je nog in twijfel om alleen met de camper op pad te gaan. Wat weerhoud je ervan? Klets gezellig mee in de reacties hieronder!

RelatedPost

Deel dit artikel:

2 thoughts on “Als soloreiziger met de camper weg? Zij doet het! (Interview)

  1. Geweldig wat jullie beleven heerlijk een met de natuur. Inderdaad geen zorgen hoe zie ik er uit
    Stoer hoir van je gesprekspartner
    Om alleen te gaan ( durven ).
    GEWELDIG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *